نتیجه پایه یازدهم اعلام شد + لینک مشاهده نتایج (۹ مرداد ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۸ هزار گذرنامه زیارتی در خراسان رضوی درمان جدید برای طاسی سر مردان گشت‌های ویژه پلیس آگاهی ۱۴۵۱ خودروی مسروقه در سراسر کشور را کشف کردند حجامت یا اهدای خون | حجامت کنیم یا خون هدیه کنیم؟ عوارض استفاده از ماهی‌تابه‌های نچسب | «تب دود» چیست؟ وزش باد‌های غبارآلود ۱۲۰ روزه در خراسان رضوی و استان‌های شرقی کشور کمبود گروه‌های خونی A مثبت و منفی در خراسان رضوی نقش موثر خواب در بهبود کیفیت زندگی | قبل از خواب وسایل الکترونیکی را خاموش کنید صدور ۳۰۰ هزار گذرنامه زیارتی برای زائران اربعین عدم حضور گروه‌های حساس در فضا‌های گرم| میگرن و ام اس در گرما تشدید می‌شود حدود ۶۵۰ هزار نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند درخواست پلیس از زائران اربعین برای تردد به مرزها با وسایل نقلیه نتایج آزمون سردفتری اسناد رسمی اعلام شد (۹ مرداد ۱۴۰۳) انسداد ۳۸۷ حلقه چاه غیرمجاز در خراسان‌رضوی پشه آئدس در کمین است | نیش پشه آئدس در طلوع و غروب آفتاب گزنده‌تر است اعتراف به قتل پای بساط قمار در مشهد + عکس برگزاری کارگاه کشوری ثبت و طبقه‌بندی علل بیماری‌ها و مرگ ومیر به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزایش ۲۵ تا ۳۰ درصدی مسافران هوایی به عراق در ایام اربعین هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف بی‌رویه و خودسرانه آنتی‌بیوتیک‌ها
سرخط خبرها

چرا سیب زمینی آب پز برای کبد مفید است؟

  • کد خبر: ۸۸۶۶۴
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۵
چرا سیب زمینی آب پز برای کبد مفید است؟
یکی از فواید سیب زمینی این است که می‌تواند باعث تمیز شدن کبد شود. سیب زمینی حاوی مقادیر مناسبی پتاسیم است که این عنصر برای پاک سازی و تمیزی کبد نیاز است.

به گزارش شهرآرانیوز، سیب زمینی آب‌پز فواید زیادی برای کبد دارد، زیرا به طور طبیعی سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی به ویژه پتاسیم، فسفر و ویتامین‌هایی مانند ویتامین B کمپلکس و ویتامین C است.  کالری و چربی کمی دارد و محتوای بالای فیبر آن‌ها به احساس سیری کمک می‌کند.

برخلاف تصور رایج، سیب زمینی باعث افزایش وزن نمی‌شود، مگر اینکه کره یا خامه ترش را به آن اضافه کنید که در این حالت کالری و چربی را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد؛ بنابراین اگر در تلاش برای کاهش وزن هستید، آن را با گیاهان یا ادویه‌های کم کالری مزه‌دار کنید.

فواید سیب زمینی آب‌پز برای کبد

► یک سیب زمینی به وزن ۳۰۰ گرم حاوی:

۲۶۱ کالری
۶ گرم پروتئین.
۰.۳ گرم چربی.
۵ گرم فیبر.
۳ گرم شکر طبیعی.

جوشاندن یا سرخ کردن سیب زمینی با پوست آن فوایدی را که درون آن نهفته است حفظ می‌کند، اگر قبل از جوشاندن پوست آن‌ها جدا شود، بسیاری از آن‌ها از بین می‌روند.

تیمی از محققان شیمیدان در مرکز تحقیقات ملی مصر اخیراً مطالعه‌ای را در مورد فواید سیب زمینی آب پز برای کبد انجام دادند و این مطالعه نشان داد که خوردن آن به تقویت، محافظت و احیای کبد کمک می‌کند.

اهمیت خوردن سیب زمینی آب‌پز به این دلیل است که سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی، سلنیوم، آهن، پتاسیم، منیزیم و بسیاری از عناصر دیگر است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

این مطالعه همچنین ثابت کرد که خوردن سیب زمینی در افزایش ایمنی افراد مبتلا به شیستوزومیازیس و محافظت از کبد تأثیر مؤثری دارد.

یکی از فواید سیب زمینی آب‌پز برای کبد این است که حاوی درصد زیادی از ویتامین B کمپلکس است که به بدن در تشکیل سلول‌های خونی کمک می‌کند و از پروتئین،  کربوهیدرات‌ها و چربی‌های غذایی که می‌خورید انرژی تولید می‌کند.

► سیب زمینی آب پز موارد زیر را به بدن می‌رساند:

بیش از نیمی از نیاز روزانه به ویتامین B-۶ و B-۶.
به علاوه حدود ۳۰ درصد از تیامین و نیاسین مورد نیاز بدن.
همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین C است.

سیب زمینی آب پز و پوست کنده نیمی از محتوای ویتامین C خود را از دست می‌دهد و تنها ۲۵ درصد از ویتامین C مورد نیاز روزانه را تامین می‌کند.

منبع: همشهری آنلاین

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->